Om mej


Jag är gift, har tre barn och jobbar heltid numera med mitt företag.

Jag startade mitt företag Yvelis helt enkelt för att jag älskar doftljus!

Det är så rofyllt att se den dansande lågan och mysigt att känna doften sprida sej i huset. Jag har alltid doftljus tänt. Olika dofter för olika humör och väder, tänk att sitta uppkrupen i soffan med en varm filt omkring dej med en kopp thé i handen och låta ett doftljus som doftar Vit Pion Thé sprida sin doft....det är underbart!! Eller varför inte tända ett ljus som doftar nytvättat :-)

Jag har tillverkat ljus i över fem år och det tog mej över tre år att få fram de doftljus som jag med stolthet tillverkar och säljer i dag, mängder med tester och sökande efter de bästa ingredienserna. Jag jobbar ständigt med att hitta fler och bättre dofter och flera olika behållare och former.

Jag är stolt över att arbeta med rapsvax, jag har valt bort paraffin pga av att det är en biprodukt vid petrolimutillverkning och sojavax för att det fraktas ända från USA.

Jag tillverkar mina doftljus för hand i Roslagen och varje ljus är tillverkat med omsorg och känsla. Jag återanvänder så mycket packmaterial och kartonger som är möjligt för att det är det bästa för naturen.

Namnet Yvelis kommer från mina förnamn Yvonne Elisabeth.

Att tillverka doftljus känns inte som ett arbete, det är alldeles för roligt för det :-)

 /Yvonne


Här nedan kan du kontakta mej


(Lämna tom)
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)